Alumni

SH Alumni - för dig som studerat vid högskolan

Behåll och utveckla kontakten med dina tidigare kurskamrater och lärare samt skapa nya kontakter för framtiden. Nätverket erbjuder nyheter om högskolan, evenemang och föreläsningar.

Du är viktig!

Det är viktigt för högskolan att behålla en relation med dig, även efter studietiden. Du som alumn är den viktigaste ambassadören för Södertörns högskola.

Livslångt lärande

Studenter.

Årets Alumn 2014!

Årets Alumn 2014 blir Paul Alarcón som tidigare läst medie- och kommunikationsvetenskap på grund- och avancerad nivå på Södertörns högskola. Idag arbetar han som kreativ chef på företaget United Minds & Prime, där han är specialist på samhällstrender och kommunikation, med fokus på storstäder och urbant liv. Paul mottog utmärkelsen på Alumndagen som firas varje år i oktober.

Årets Alumn 2013 var Hanna Gadban, grundskollärare som bidrar till ungas utbildning och framtid.

Årets Alumn 2012 var Daniel Waidzunas som fick utmärkelsen för sitt sociala entreprenörskap med företaget Green Matmarknad.

 

Om nätverket SH Alumni

SH Alumni är ett nätverket för dig som har studerat vid Södertörns högskola. Vi vill veta hur du ser på din utbildning och vi hoppas att du är intresserad av att hålla kontakten med oss.

Sociala medier

Student på torget.