Om Södertörns högskola

Studenter utanför Södertörns högskolas huvudentréSödertörns högskola ger möjlighet till kvalitativ utbildning på alla nivåer och forskning i en mångvetenskaplig miljö. Här finns goda förutsättningar till personliga möten. I Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåget från Stockholms central, har vi vårt moderna och vackra campusområde.

På Södertörns högskola kombineras spännande ämnen till attraktiva och ofta unika utbildningar. Högskolan har 13 000 studenter och erbjuder cirka 60 program och 350 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder även lärarutbildning med interkulturell profil. Inom Östersjö- och Östeuropaforskningen finns en kunskapsmiljö som kan mäta sig med de bästa i världen.

Om webbplatsen

Södertörns högskola har en ny webbplats sedan oktober 2011. Här hittar du information om webbplatsen sh.se. Vår målsättning är att följa de rekommendationer som finns för offentliga webbplatser.

Materialet på denna webbplats tillhandahålls av Södertörns högskola i syfte att ge information om högskolan, vår utbildning, forskning och samverkan med näringsliv och samhälle.

Vi arbetar löpande med att kvalitetssäkra webbplatsen för att det ska vara så lätt som möjligt att hitta och använda för dig som besökare.

All information som publiceras på webbplatsen ska vara tillgänglig och användbar för alla besökare, oavsett om du har någon funktionsnedsättning och oavsett vilken webbläsare eller vilket operativsystem du använder. Om du har problem med att använda någon del av webbplatsen vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar vad som inte fungerar. Du kan rapportera fel eller ge synpunkter på webbplatsen genom att e-posta info@sh.se. På så sätt hjälper du oss att förbättra vår webbplats. Självklart gäller detta också om du har frågor kring informationen på den här sidan eller förslag på förbättringar.

Södertörns högskola tar inte ansvar för innehåll eller eventuella felaktigheter på andra webbplatser som vi länkar till från sh.se.