Om Södertörns högskola

Studenter utanför Södertörns högskolas huvudentréSödertörns högskola ger möjlighet till kvalitativ utbildning på alla nivåer och forskning i en mångvetenskaplig miljö. Här finns goda förutsättningar till personliga möten. I Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåget från Stockholms central, har vi vårt moderna och vackra campusområde.

På Södertörns högskola kombineras spännande ämnen till attraktiva och ofta unika utbildningar. Högskolan har 13 000 studenter och erbjuder cirka 60 program och 350 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder även lärarutbildning med interkulturell profil. Inom Östersjö- och Östeuropaforskningen finns en kunskapsmiljö som kan mäta sig med de bästa i världen.

Lediga jobb

Tack för att du besöker Södertörns högskolas sida för lediga anställningar.

For information in English: Link to Vacant postitions

Här finner du de lediga tjänster som just nu finns på högskolan. Klicka på den anställning du är intresserad av för mer information.      

Visa lediga jobb på Södertörns högskola

Du söker en anställning genom att logga in. Har du inte registrerat dig tidigare? Klicka på "Ny användare" (under länken ovan).

Vid ansökan till anställning som lärare, följ "Mall för ansökan". Se även länken "Anställningsordning och mall" till höger för mer information.

Anmälan om företrädesrätt till återanställning vid Södertörns högskola
 

Fackliga kontaktpersoner vid rekrytering

SACO: Antonia Ribbing 08 - 608 40 96

SULF: Anders Ullholm, tel: 08 - 608 45 05

ST: Lisa Hellsing, tel: 08 - 608 48 18

SEKO: Gunnar Stenberg, tel: 070 - 316 43 41